Onderhoud schilderwerk

Een perfect onderhouden huis 10 jaar lang! Als u dat wilt is een jaarlijkse controle op het onderhoud schilderwerk van uw woning door een onderhoudsschilder een must. Om er zeker van te zijn dat uw woning er fraai blijft uitzien. Uw huis verdient deze aandacht om zo haar waarde te behouden.

Uw woning verkoopt beter met een goede onderhoud schilderwerk

Uit ervaring weten we dat woningen die in de verkoop staan, bijzonder kritisch door geïnteresseerde kopers worden geïnspecteerd. De eerste indruk is daarbij bepalend. Wanneer aspirant-kopers al direct met achterstallig onderhoud worden geconfronteerd, haken de meesten meteen af. Daar komt nog eens bij dat regelmatig onderhoud van het verfwerk laten minder duur is dan de kosten die bij achterstallig onderhoud moeten worden opgebracht!

Besteed het onderhoud schilderwerk uit

U heeft wel wat beters te doen dan zelf uw woning te schilderen. Daarom doet Becker onderhoudsschilder het onderhoud schilderwerk. U bepaalt wat we moeten doen en wij voeren uw schilderwerk uit tot in de perfectie. Ieder zijn vak nietwaar? Of het nu gaat om een grote schilderbeurt, controle of onderhoud. U krijgt van de schilder inzichtelijk hoe uw huis in de verf staat. U heeft daarom geen kopzorgen over het onderhoud schilderwerk!

Nu al groot onderhoud nodig? Geen probleem!

Juist als uw woning aan groot onderhoud toe is, bespaart met Becker onderhoud schilderwerk u veel kosten ineens. Want met ons schilder abonnement worden die kosten over 10 jaar uitgesmeerd. U betaalt per jaar ééntiende van het totaal. En dat is vaak beduidend minder dan wat u kwijt zou zijn aan de kosten, gemaakt in het eerste jaar.